Beskrivelse af huset

Sommerhuset er beliggende på stor, skøn sommerhusgrund med fantastisk læ i naturskønt område i Henneby


  
 :: Forside
    ::
Billeder
    ::
Priser/leje/forespørg
    ::
Kalender 2016

    ::
Huset
    ::
Området 
    ::
Links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Warmepumpe og internet i sommerhuset

Henne Strand - Fuutvej 32, Henneby – Henne Strand – Vestjylland – Nordsø-kysten - Vestkysten - privat udlejning af sommerhus - til private familier - 6 personer...


Vi udlejer skønt beliggende, virkeligt lækkert og meget velholdt sommerhus på 72 m2 i Henneby, ved Henne Strand, et stenkast fra Blåbjerg plantage. Huset er opført i 1972, med plads til 6 personer.  En rigtig perle for det lidt ældre ægtepar - en oase for familien med mindre børn. Der bydes på rigtig mange oplevelser i området.

I 2005/06 er renovering af første del af sommerhuset afsluttet. Vi har blandt andet et helt nyt værelse og et lækkert, nyt badeværelse. Hele huset har vi nymalet udvendigt og delvist indvendigt. Det fremstår flot og rent, delvist med helt nye møbler, blandt andet i stuen. De nye møbler og det nymalede hus ser du endnu ikke af billederne på vores hjemmeside.

Du finder også separat beliggende redskabsrum på 10 m2, med et ekstra køleskab og plads til opbevaring af blandt andet havemøbler, legeredskaber m.v.

Grunden er på 1966 m2 og vore gæster fortæller, at grundstykket er skønt beliggende og børnevenlig, læfyldt og masser af sol fra morgen til aften. Til børnene er der bord og bænk, samt frit beliggende legehus tæt på gynger og sandkasse.

Til stranden ved Henne (Henne Strand) er der 2700 m. Til forretninger og restauranter, Henne´s gode indkøbsmuligheder, forlystelser og mange restauranter m.m. er der 2000 m. Henneby Camping, med kiosk, minigolf, cykeludlejning m.m. finder du i en afstand af kun 500 m.

I kiosken ved campingpladsen har du gode indkøbsmuligheder, fra påske til udgangen af oktober.

Der er mange ting at se og prøve i Henneby, blandt andet lysstøberi hvor man kan støbe sine egne stearinlys, eller deltage i et ravkursus fra Rav Mads´s Hus, hesteudlejning for store og små, 18 hullers golfbane m.v. og så er det alt sammen i gåafstand på nogle få minutter. Der er altid masser af tilbud og aktivitet i Henne.
 

Om huset i øvrigt

3 værelser (et helt nyrenoveret), hvoraf 2 værelser er med dobbeltseng og et værelse er med køjesenge. Desuden en barneseng og barnestol. Nyrenoveret badeværelse med skøn, stor bruseniche og gulvvarme, samt indbyggede skabe og vaskemaskine. Huset er meget veludstyret og med alt i service.

I åben forbindelse med hyggelig vinkelstue er der køkken med nyt el-komfur, køleskab med fryser, emhætte, kaffemaskine, mikroovn og opvaskemaskine. Ekstra køleskab med fryser i redskabsrum.

Du finder også  radio, cd, farvefjernsyn med tekst-tv, antenne, parabol med alle tyske programmer, liggestole, havemøbler, masser af hynder, stor ny haveparasol, grill, legehus, gynger og sandkasse.

Husdyr tillader vi desværre ikke.

Sommerhuset opvarmes let, med brændeovn og el-varme. Terrassen mod Vest er delvist overdækket.

Stort dørparti direkte fra overdækket terrasse ind til stuen/køkken-alrum. Huset ligger kun 500 m fra Blaabjerg plantage, Henneby Golfklub / golfbanen og Henneby Camping.

Der er mange muligheder i området, med gode gang- og cykelstier som blandt andet fører dig til stranden, plantagen, heden og den øvrige skønne og
vidtstrakte natur. Er du lidt heldig vil du se rådyr i området, måske i baghaven som er beliggende ud til et stort græsstykke med heste og ponyer.


I Henneby og ved Henne Strand opleves naturen i alle farver, luften og duften, og ikke mindst Vesterhavet. Vesterhavet og Henne har på hver sin tid af året, sin helt egen charme.

Tilbage

    

                         E-mail:  Arnold Madsen
                          Mobil: 20 28 12 38